fbpx
Een selectie van onze websites

Zoals u ziet zijn wij werkzaam voor vele verschillende branches. Van de medische sector  tot aan restaurants. 

restaurants

Geniet van de beste steaks en wijnen in de stad. Wij brengen de spirit van Zuid Amerika naar hartje Amsterdam.
Dagelijks geopend van 12:00 tot 0:00.
Paleisstraat 15, 1012 RB Amsterdam


restaurants

Gevestigd vlakbij het wereldberoemde Rembrandtplein serveren wij de heerlijkste pizza’s, pasta’s en andere Italiaanse specialiteiten. Dagelijks geopend van 12:00 tot 00:00.
Thorbeckeplein 7-9, Amsterdam

restaurants

Het Argentijnse Steakhouse La Vaca heeft een typisch Zuid-Amerikaanse keuken met als specialiteit Argentijns vlees van de grill dat smelt op uw tong. Dagelijks geopend van 12:00 tot 00:00. Thorbeckeplein 11-13, 1017 CS Amsterdam

restaurants

Bij Hart van India zijn wij toegewijd om authentieke gerechten te serveren die altijd worden bereid volgens de klassieke Noord-Indiase receptuur met verse groenten, kruiden en vlees.
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 16:00 – 22:00
Zaterdag en zondag 16:00 – 22:30

Horeca

Onze gersten en mouten halen we bij Korenmolen de Zandhaas, onze brouwerij is door lokale ondernemers verbouwd, ons bier wordt op ambachtelijke wijze door onszelf en naburige gastbrouwers gebrouwen. Wij komen uit Santpoort-Noord en daar zijn wij als lokale ondernemers trots op. Net als de Gemeente Velsen!

Midden- en kleinbedrijf

Voor de betere wijnen.
Een wisselend aanbod van speciale bieren. Er staan altijd wel zo’n 200 soorten.
Het juiste adres voor feesten en partijen. Verhuur van Biertaps, sta-tafels, buffettafels, klapstoelen, glazen, chafing dish (warmhouden voedsel).


Midden- en kleinbedrijf

In- en verkoop gebruikte auto’s.
Al ruim 30 jaar een begrip in IJmuiden. Bij ons vindt u de betere occasions. Ook wij doen mee aan klimaatbeheersing. Ons streven is emissie vrij te werken.

Midden- en kleinbedrijf

J. Blom Bouw- en Timmerbedrijf is een bedrijf dat in 2018 is gestart.
“Ik ben Jesse Blom en ik heb de opleiding meubelmaker niveau 4 gevolgd aan het Hout en Meubileringscollege in Amsterdam.”

Midden- en kleinbedrijf

Autoschade IJmuiden v.o.f. is een bedrijf dat u kan helpen met o.a.: Algeheel schadeherstel, plaatwerk, spuitwerkzaamheden, richten van carrosserie-schade, laswerkzaam-heden en schade-taxaties.

Midden- en kleinbedrijf

Het bedrijf bestaat als sinds 1938 en is opgestart door Dhr. A. Rollenberg welke met paard en wagen naar zijn werk ging!
Voor levering van betonijzer en al uw vlechtwerken, o.a. garage, aanbouw, funderingsherstel, woningen en utiliteitsbouw.

Midden- en kleinbedrijf

G. Doornink en Zoon werken voor een groot aantal klanten, zowel particulier als bedrijven. De oprachtgever verwacht dat het schoonmaakwerk van ramen, gevels en vloeren vlot en goed gedaan wordt. Wij beschikken over de modernste apparatuur.

Midden- en kleinbedrijf

Wij zijn een Sign bedrijf, gespecialiseerd in visuele reclame. Van autobelettering tot Lichtreclame, van Full colour stickers tot Textiel bedrukking. 
Dat betekent dat u voor alles bij ons terecht kunt.


medische sector

Een website van en voor Intensive Care verpleegkundigen en voor iedereen die belangstelling heeft voor een afdeling Intensive Care in de regio Amsterdam.

MEDISCHE SECTOR

Een website van en voor Intensive Care Kinderverpleegkundigen en voor iedereen die belangstelling heeft voor de afdeling Intensive Care Kinderen.

MEDISCHE SECTOR

Een website van en voor Intensive Care Neonatologie verpleegkundigen en voor iedereen die belangstelling heeft voor de afdeling Intensive Care Neonatologie.

WEBSHOP

Wij zijn een laagdrempelige erotiekwinkel gelegen in het gezellige centrum van Alkmaar.
Wij ontvangen u graag in onze winkel gelegen aan de Koningsweg 17 Alkmaar.

WEBSHOP

Candles By Cleo is een sfeermaker pur sang. Aandacht voor kleine dingen zijn key en niets leukers dan mooie concepten ontwikkelen en anderen blij te maken.

WEBSHOP

Wij zijn specialisten op het gebied van medische producten zoals isolatieschorten, handschoenen en maskers.